Google Building

20150529 102307
20150713 143718
20150710 132527
20150710 162704
20150713 143624
New Gp1
New Gp2
New Gp3

Brief:

Google required a modular, acoustically insulated office system to house over 150 video-conferencing rooms at its YouTube HQ in London. The brief was for a highly flexible and eco-friendly solution. Budget £150,000.

Our response:

SolidArt designed and prototyped the solution which is now in use. The design was versatile enough to work as a photocopier room just as well as for a large screening room or for meeting rooms seating 12 people around a table. We selected sustainable softwood ply and developed a reliable procurement and construction process for ensuring safety and speed of build. Clear laquer was used as a finish but the units could equally have been spray-painted.